Valitse kapalopussi neljästä raikkaasta väristä!
Valitse kapalopussi neljästä raikkaasta väristä!

Unipussi vai kapalo? Kumpi on parempi vastasyntyneelle vauvalle? Suosittelemme ehdottomasti kapaloa vastasyntyneelle vauvalle. Unipussin voi ottaa käyttöön noin neljä-kuukautiselle vauvalle.

Kapalointi on lääketieteellisesti todistettu keino auttaa vauvaa nukkumaan yhtäjaksoisesti pidempään ja paremmin. Se vähentää unenaikaisia säpsähdysreaktioita, jotka voivat herättää tai vähintäänkin häiritä vauvan kehitykselle tärkeää unta. 

Love to Swaddle Up - kapalopussi on markkinoiden ainoa kapalo, jossa vauvasi voi nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään vieressä ojennettuina. Kädet kapaloidaan siipiin, jolloin vauvalla on mahdollisuus rauhoittaa itseään viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea. Tämä on kaikille vastasyntyneille luonnollinen tapa, ja auttaa sekä vauvaa että koko perhettä nukkumaan paremmin. Kapalopussin avulla kapalointi on helppoa ja nopeaa, kapalopussin kanssa onnistut aina! 

Love to Swaddle Up 50/50 on kapalon ja unipussin yhdistelmä. Tämä innovatiivinen unipussi auttaa vauvaasi siirtymään kapaloinnista lähemmäs itsenäisen unen vaihetta. Unipussin ja kapalon yhdistelmää voi käyttää kapalona, tai vapauttaa yhden tai kummatkin kädet unipussin tavoin.

Kapalosta unipussiin siirtyminen on hyvä aloittaa juuri ennen kuin vauva oppii kääntymään vatsalleen ja selälleen, jotta vauvan kädet ovat vapaana kääntyessä. 50/50-unipussista saa joko yhden tai kummatkin kädet vapaaksi siipien patentoitujen ja helppokäyttöisten vetoketjujen avulla. Tämä varmistaa, ettei vauvan unirutiiniin tule liikaa häiriöitä, kun kapaloinnista siirrytään askel kerrallaan pois.

Tutkimustemme mukaan yksi vanhempien suurimmista huolista on taata, ettei lapsella ole liian kylmä tai kuuma nukkuessaan. Tästä kehittyi innovatiivinen valikoima vauvojen ja taaperoiden unipusseja. Unipusseja voi aloittaa käyttämään noin 4 kuukaudesta ylöspäin. Valikoimasta löytyy unipussit vauvalle ja unipussit taaperoille. Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.