Imetyskorua on lupa pureskella, koska se on BPA-vapaata silikonia. Imetyskoru By Pinja.
Imetyskorua on lupa pureskella, koska se on BPA-vapaata silikonia. Imetyskoru By Pinja.

Koru kuin karkki! By Pinjan imetyskorut on värikkäitä, trendikkäitä ja turvallisia. Helmet on tehty kestävästä ja vauvalle turvallisesta bpa-vapaasta, elintarvikekelpoisesta silikonista, joten sitä voi, ja saakin imeskellä ja pureskella.Korut on valmistettu Suomessa.

Mikä imetyskorun idea oikein on?

Imetyskorun idea on antaa pienille sormille muuta tekemistä imetyksen ajaksi kun äidin nipistely. Imetyskoru on lapselle turvallinen koru, josta saa vapaasti vetää, sillä lukko napsahtaa auki, jos vauva vetää liian lujaa. Imetyskorun helmet on tehty kestävästä ja vauvalle turvallisesta bpa-vapaasta, elintarvikekelpoisesta silikonista, joten sitä voi, ja saakin imeskellä ja pureskella. Pureskelu auttaa myös vauvan ienten kutinaan hampaiden puhjetessa.

Imetyskoruja kutsutaan myös kantokoruiksi. Jos kannat vauvaa kantoliinassa tai -repussa, on vauvalla lelu valmiina roikkumassa kaulassasi! Tämä koru on trendikäs käytettäväksi myös imetyksen päätyttyä.

Tutustu imetyskorujen herkulliseen värivalikoimaan täältä: Imetyskoru - Bpa-vapaata silikonia - ByPinja


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.