Ez-Pz Happy Mat ruokailualustalle loihdit mitä mielikuvituksellisempia annoksia lapsellesi! Ez Pz Happy Mat ruokailualustan saat Baba Express verkkokaupasta.
Ez-Pz Happy Mat ruokailualustalle loihdit mitä mielikuvituksellisempia annoksia lapsellesi! Ez Pz Happy Mat ruokailualustan saat Baba Express verkkokaupasta.

​Ez-Pz silikoniset ruokailualustat ovat saapuneet Baba Express verkkokauppaan! Happy Mat ja Happy Bowl ovat innovatiivisia ruokailualustoja, jotka sekä helpottavat arkea että tekevät lasten ruokailusta hauskemman! Voit loihtia hymynaaman lokeroihin värikkäitä, herkullisia ja terveellisiä ruokia! Must tuote sormiruokailijoille ja vähän isommillekin taaperoille!

Happy Mat ja Happy Bowl ovat samaan aikaan sekä kätevä lautanen että pöytään kiinnittyvä ruokailualusta. Ne tarttuvat itsestään ilman imukuppeja napakasti kiinni pöydän pintaan, joten pienet kädet saavat ruokailla rauhassa ilman pelkoa, että lautanen tipahtaa lattialle. Ez-Pz:n voit laittaa turvallisin mielin niin uuniin kuin mikroaaltouuniin. Kaiken lisäksi Ez-Pz on helppoa puhdistaa hanan alla tai astianpesukoneessa.

Ez-Pz ruokailualusta on valmistettu turvalliseksi todetusta 100% hypoallergeenisesta silikonista, joten se ei kerää itseensä bakteereja. Elintarvikeluokan silikoni ei sisällä haitallisia aineita, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta. Valittavanasi on useita kivoja värejä! 

Tilaa omasi Baba Express verkkokaupasta tänään! Happy Mat vain 24,90€ ja Happy Bowl vain 19,90€! 


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.