By Pinja imetyskoru - Uutuusvärit nyt myynnissä!
By Pinja imetyskoru - Uutuusvärit nyt myynnissä!

Usein kuulee kysyttävän, että mikä se imetyskoru oikein on? Mitä sillä tehdään ja miten se liittyy vauvan imetykseen? Vauvan kasvaessa imetys-ja pulloruokintasessiot saattavat käydä haastavimmiksi. Äidin nipistely ja hiuksien vetäminen on vauvasta hauskaa. Imetyskoru tarjoaa vaihtoehtoista näpertelyä vauvan sormille. Imetyskoru on lapselle turvallinen koru, josta saa vapaasti vetää, sillä lukko napsahtaa auki, jos vauva vetää liian lujaa.

By Pinjan imetyskorut on Suomessa valmistettuja. Silikoniset helmet ovat tehty bpa-vapaasta, elintarvikekelpoisesta silikonista. Näin ollen imetyskoru on vauvalle turvallinen ja sitä saa imeskellä ja pureskella. Pureskelu auttaa myös vauvan ienten kutinaan hampaiden puhjetessa.

Imetyskorua kutsutaan myös kantokoruksi. Jos kannat vauvaa kantoliinassa tai -repussa, on vauvalla lelu valmiina roikkumassa kaulassasi! Älä kuitenkaan koskaan jätä lastasi valvomatta yksin korun kanssa, äläkä anna rikkinäistä korua lapselle!

Osta By Pinjan imetyskoru itsellesi tai lahjaksi, herkullinen värivalikoima on nyt täydentynyt uusilla keväisillä väreillä neutrals, smart pink ja grey blues!


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.