Baba Express tuo yksinoikeudella Suomeen markkinoiden ainoan siivellisen Love to Swaddle Up -kapalopussin, jossa vauva voi nukkua luonnollisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Tämä Australialaista alkuperää oleva hittituote on vanhempien suosiossa ympäri maailmaa ja todellakin toimii!

Love to Swaddle Up -kapalopussi tarjoaa kaikki perinteisen kapaloinnin edut ja paljon enemmän. Sen patentoidut siivet antavat pienokaiselle mahdollisuuden rauhoittaa itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhen tai silittämällä hellästi poskea. Tämä vastasyntyneille luonnollinen tapa auttaa sekä vauvaasi että koko perhettä nukkumaan paremmin.

Love to Swaddle Up -kapalopussissa vauvasi nukkuu levollisesti ja turvallisesti. Kapalopussista tulee nopeasti osa vauvan unirutiinia, mikä auttaa nukahtamaan myös vieraassa paikassa. Tyköistuva malli estää kapalon kiertymisen ja näppärä kaksoisvetoketju helpottaa vaipanvaihtoa. Kapalopussi on helppo ja nopea pukea, eikä sitä tarvitse poistaa syötön tai vaipanvaihdon ajaksi.

Tutustu tuotteisiimme tästä ja tilaa omasi jo tänään!


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.