Unipussin ostajalle pesupussi kaupan päälle!
Unipussin ostajalle pesupussi kaupan päälle!

Nyt kaikki Love to Dream Inventa unipussin ostajat saavat pesupussin kaupan päälle (arvo 9,90€). Love to Inventa- unipussin paksuus on 1.0 Tog, joka tarkoittaa, että unipussi on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Unipussi on saatavilla harmaana, vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä hurmaavalla pöllökuosilla.

Menestyksekkään Love To INVENTA ™- unipussin nerokas viilennysmenetelmä auttaa sinua säätelemään vauvan lämpötilaa, unta häiritsemättä. Voit yksinkertaisesti avata ja sulkea unipussiin sisäänrakennettua vetoketjua tarpeen mukaan. Muista unipusseista poiketen, vauvan lämpötilaa voi viilennysmenetelmän avulla säädellä herättämättä vauvaa.

Unipussi -valikoima sisältää hypoallergeenisia, 100% luonnollisella bambukuidulla vuorattuja unipusseja, joiden vuori on sileä, silkkinen ja hyvin hengittävä. Pehmeä ja lapsen iholle erittäin hellävarainen materiaali siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Love To INVENTA ™ onkin markkinoiden mukavin unipussi.

Love to Dream- tuotteita kapalopussia ja unipussia suositellaan pestäväksi pesupussin sisällä. Love to Dream pesupussi on sydämen muotoinen ja XL-kokoa. Pesupussi suojelee Love to Dream -tuotteitasi konepesussa. Pesupussiin mahtuu kaksi Love to Swaddle Up -kapalopussia tai yksi Love to Inventa – unipussi. Edun arvo 9,90€.


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.