Ez-Pz Mini Mat mahtuu lähes kaikkien syöttötuolien tarjottimelle , kuten kuvassa olevaan Ikea Antilop syöttötuolin tarjottimelle.
Ez-Pz Mini Mat mahtuu lähes kaikkien syöttötuolien tarjottimelle , kuten kuvassa olevaan Ikea Antilop syöttötuolin tarjottimelle.

Lapselle hymyllään iloa tuova Mini Mat on ezpz-tuoteperheen uutuus, jossa yhdistyy silikoninen pöydästä irtoamaton ruokailualusta ja käyttöä kestävä lasten lautanen. Mini Mat on nimensä mukaisesti miniversio suositusta Happy Mat -alustasta, joten se mahtuu lähes kaikkien syöttötuolien tarjottimelle ja kulkee näppärästi myös reissussa mukana. Mini Mat sopii erinomaisesti myös ruokailutaipaleensa alkuvaiheessa oleville pikkuisille tyypeille, joiden annoskoko on vielä minikokoa.

Ruokailualustan voit laittaa turvallisin mielin niin uuniin kuin mikroaaltouuniin. Kaiken lisäksi Ezpz on helppoa puhdistaa hanan alla tai astianpesukoneessa. Ruokailualusta on helppoa säilyttää pienessäkin tilassa ja ottaa vaikka ravintolaan tai retkille mukaan. Mikäli perheestä löytyy useampi ruokailija, EZ-Pz:t saa pinottua kätevästi päällekkäin ja voit tarjoilla kerralla ruoat vaikka useammallekin lapselle!

Ez-Pz ruokailualusta on valmistettu turvalliseksi todetusta 100% hypoallergeenisesta silikonista, joten se ei kerää itseensä bakteereja. Elintarvikeluokan silikoni ei sisällä haitallisia aineita, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta. Mini Mat alusta löytyy neljässä värissä sinisenä, limen vihreänä, harmaana ja korallina. Osta Mini Mat nyt verkkokaupasta. 


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.