Hiuspyyhe on ylellisen pehmeä, mutta silti kevyt päässä.
Hiuspyyhe on ylellisen pehmeä, mutta silti kevyt päässä.

Joko olet tutustunut ihanan ylelllisiin LuinSpa pyyhkeisiin? LuinSpa tuotteet ovat muhkean pehmeitä ihoa vasten, mutta myös kevyitä käyttää. Verkkokaupan valikoimasta löydät niin markkinoiden parhaat hiuspyyhkeet kuin lasten ihanat huppupyyhkeet joko viittana tai ponchona.

LuinSpa hiuspyyhe kuivaa hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti suihkun jälkeen. Se pysyy tiukasti paikallaan muotoilun ja ainutlaatuisen nepparikiinnityksen avulla. Sopii jokaiselle ja kaikenpituisille hiuksille. Voit käyttää myös saunassa, paljussa tai kylvyssä. Tuntuu kevyeltä päässä ja mikä parasta, designed in Finland! 

LuinSpa lasten huppupyyhkeet ovat reilua kokoa ja menevät käytössä monta vuotta toisin kuin useat muut lasten pyyhkeet. Voit valita viittamallista tai kätevästä ponchopyyhkeestä. Pyyhkeissä on tilava huppu ja suloiset korvat sekä lasten rakastamat isot taskut. Ponchopyyhettä saa kahdessa koossa 1-5-vuotiaille sekä isommille lapsille 5-10-vuotiaille


Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.