Luin Spa vauvan viittapyyhe ja huppypyyhe sekä Love to Swaddle Up kapalopussi luomupuuvillaa
Luin Spa vauvan viittapyyhe ja huppypyyhe sekä Love to Swaddle Up kapalopussi luomupuuvillaa

Mitä vauvalahjaksi? Joskus on vaikea keksiä vauvalahjaa, baby shower lahjaa tai kastelahjaa uudelle vauvalle. Mikä olisi laadukas vauvalahja, joka tulisi myös perheen tarpeeseen? Perinteisiä vauvalahjoja ovat potkupuvut ja kastelahjoja korut, kehykset, lusikat ja albumit. Ehdotamme vauvalahjaksi laadukasta vauvan huppupyyhettä sekä kapalopussia.

Luin Spa viittapyyhe on aivan ihana vauvalahja! Pyyhe toimii huppupyyhkeenä pienelle vauvalle ja viittapyyhkeenä isommalle vauvalle ja taaperolle aina viiteen vuoteen saakka kätevän nepparikiinnityksen ansiosta. Viittapyyhe on myös sisustuksellisesti kaunis, tyylikäs ja laadukas vauvalahja. Sopii niin baby shower kuin kastelahjaksi.
Love to Swaddle Up kapalopussi on paras vauvalahja. Kapalopussi on suunniteltu rauhoittamaan vauva nopeasti uneen. Sen avulla uudet vanhemmat luovat helpon ja rauhallisen unirutiinin vauvalle. Vauvan hyvät unet ovat tärkeä asia jokaiselle vanhemmalle. Kapalopussi auttaa koko perhettä nukkumaan paremmin.Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.