EzPz Play Mat askarteluun
EzPz Play Mat askarteluun

Play Mat on Ezpz-tuoteperheen uusi askartelutuote, jossa yhdistyy silikoninen pöytään tarttuva alusta ja askartelussa tarpeelliset elementit. Ezpz Play Mat helpottaa taiteilua ja askartelua lapsiperheessä. Mikä parasta – askartelualusta tarttuu itsestään ilman imukuppeja napakasti kiinni pöydän pintaan, joten pienet kädet saavat keskittyä rauhassa taiteen tuottamiseen.

EzPz Play Mat tekee askartelusta hauskaa! Kukan lokeroihin saat annosteltua lapselle sopivan määrän askartelu- ja käsityötarvikkeita – esimerkiksi maalia, hama-helmiä, glitteriä, legoja tai muita taideteoksessa tarvittavaa materiaalia. Työalusta on juuri sopivan kokoinen A4 kokoiselle paperille. Siinä on mukava muovailla tai askarrella hama-helmistä omia taideteoksia. Vain mielikuvitus on rajana, kun annat lapsesi puuhastella Play Mat alustalla!

EzPz Play Mat on erittäin kestävää materiaalia eikä se kulu käytössä. Play Mat näyttää siis aina ihan uudelta ja sen voi kierrättää lapselta toiselle. Siihen ei tartu maalit tai mömmöt, vaan alustan voi helposti pestä hanan alla tai astianpesukoneessa käytön jälkeen.
Play Mat -alusta on valmistettu turvalliseksi todetusta 100% hypoallergeenisesta silikonista, joten se ei kerää itseensä bakteereja. Elintarvikeluokan silikoni ei sisällä haitallisia aineita, kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:ta. Tutustu tuotteeseen!

Haluatko pysyä ajan tasalla Baba Expressin tuoteuutuuksista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista? Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ensimmäisten joukossa uutiskirjeemme luettavaksesi.